Word zij-instromer!

Je hebt een diploma behaald in een andere sector, maar je wil graag in de gehandicaptenzorg werken? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou! Als zij-instromer volg je naast je werk een opleiding op niveau 3 of 4.

We gaan uit van jouw motivatie, levenservaring en kwaliteiten. Samen kiezen we de opleiding, de opleidingsduur en de opleidingsaanbieder die het beste bij je past.

Eenmaal aan de slag? Dan staat je werkbegeleider altijd voor je klaar. SWZ zorg is een organisatie die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten.

Je groeit in enkele jaren toe naar de functie van begeleider (niveau 3) of persoonlijk begeleider (niveau 4). Je sluit het opleidingstraject af met een erkend diploma en een baangarantie.

Werken als zij-instromer

Wat mag je van ons verwachten?

Verleg de grenzen

Wij leren voor en van onze cliënt. Niemand anders laat ons zo goed zien of we met de juiste dingen bezig zijn! Wij leiden jou dan ook zo breed mogelijk op. Je krijgt de kans om op meerdere woon- of dagbestedingslocaties te leren en te werken. Je maakt kennis met verschillende cliënten en hun begeleidingsbehoefte en met verschillende teams en collega’s. Je doet ervaring op in het werken in de gehandicaptenzorg en het omgaan met cliënten.

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen? Voel je vrij om ze te stellen. Wij beantwoorden ze graag!

MONIQUE VAN ZOGGEL
Recruiter