Volop mogelijkheden als vrijwilligers

Bij SWZ zorg maken ruim 400 vrijwilligers onze cliënten blij en voegen waarde toe aan hun leven. Als vrijwilliger krijg je bij SWZ de ruimte om grenzen te verleggen. Zowel die van de cliënt als die van jezelf. Jouw werk is waardevol en dankbaar. Je onderneemt activiteiten met cliënten ter ontspanning en als vrijetijdsbesteding. 

Een greep uit de mogelijkheden van vrijwilligerswerk: zwemmaatje, wandelmaatje, samen op stap-maatje, klussen op de woongroep, in de tuin of op het activiteitencentrum, helpen bij het ondernemen van leuke groepsactiviteiten, gastvrouw zwemclub, coördinator PSV-club, gastvrouw/heer op het dagactiviteitencentrum, etc. 

Je doet nieuwe ervaringen op en beleeft mooie momenten. Werken met mensen met een beperking is afwisselend. Geen dag is hetzelfde en elke dag heeft zijn kostbare momenten. Soms ontroerend, soms moeilijk, soms grappig en onverwacht. Het zijn momenten die je aan het denken zetten en waar je nog lang van kunt nagenieten.

Wil je als vrijwilliger helpen om onze cliënten zoveel mogelijk vrijheid en plezier te bieden? We vertellen je er graag meer over!

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen? Voel je vrij om ze te stellen. Wij beantwoorden ze graag!

MONIQUE VAN ZOGGEL
Recruiter